Meubelstoffen Ancona 6 2632 100

per meter incl. BTW

Op voorraad
SKU
20233344
Speciale prijs € 57,96 Normale prijs € 72,45
meter

Deze Meubelstof heeft een mooi ingeweven design, dit design is geweven van chenille garens langs dit design kunt u op het onderdoek kijken. Deze stof voelt zacht en aangenaam aan mede door de chenille garens. Deze stof kan worden toegepast voor stofferingen binnenshuis en op de werkvloer net als voor decoratief gebruik en bedachterwanden. Deze stof kan ook over dwars verwerkt worden maar dan loopt het design motief anders dan op de afbeelding. Mocht u vragen hebben over deze Meubelstof of wilt u die bekijken kan dit in onze stoffeerderij.

Deze Meubelstof heeft een mooi ingeweven design, dit design is geweven van chenille garens langs dit design kunt u op het onderdoek kijken. Deze stof voelt zacht en aangenaam aan mede door de chenille garens. Deze stof kan worden toegepast voor stoffeeringen binneshuis en op de werkvloer net als voor decoratief gebruik en bedachterwanden. Deze stof kan ook over dwars verwerkt worden maar dan loopt het design motief anders dan op de afbeelding. Mocht u vragen hebben over deze Meubelstof of wilt u die bekijken kan dit in onze stoffeerderij. 

Meer informatie
Fabrieksgarantie Nee
Levertijd 1-3 werkdagen
Tinten Geeltinten, Oranjetinten
Ral Kleuren 1036, 2013
Reiniging Methode chemisch reinigen en of zo nodig vlekken gelijk op deppen regelmatig stofzuigen met zachte borstel verlengd de levensduur van de stof.
Samenstelling Nee
Bezorgdagen Nee
Vuil Werend Behandeld Nee
Brandwerend Nee
Lichtechtheid Zeer goed
productType Nee
Huidgroote Nee
Dikte Nee
Eenheid meter
Gebruikstoepassing Intensief Woongebruik + Werken
Wasbaar 30 graden
Breedte 140
Extra Informatie Nee
gebruiksaanwijzing Nee
Kleur omschrijving Nee
Patroon Horizontaal 1 cm
Patroon Verticaal 2,5 cm
Railroaded geweven Nee
Samenstelling 57%pan 43%pes
Soort stof platweef stof met chenille
Toepassing gordijnen Nee
Te combineren met:
Staffel korting!