Bedrijfsinformatie Voordeelstoffen

Martin Stevelink Meubelstoffeerderij

Bijna 25 jaar geleden vond Martin Stevelink zijn roeping, het stofferen van meubelen. Aanvankelijk als hobby, maar hij groeide al snel uit tot vakman. In 1998 begon hij zijn eigen meubel stoffeerderij in het Twentse Reutum. De meubelstoffeerderij is gespecialiseerd in het stofferen van allerlei soorten meubelstoffen, zoals echt leder, hoogwaardig skai kunstleer maar ook diverse moderne stoffen. Door de toenemende hoeveelheid werk en complexere opdrachten is in 2015 de volgende grote stap gezet: Het aanschaffen van de CNC machine.

CNC Machine: Computer gestuurd stofferen van meubelen

Met de aanschaf van de geavanceerde CNC machine in 2015 behoort meubel stoffeerderij Martin Stevelink tot de meest professionele meubel stoffeerderijen van het land. Door de CNC stoffeer machine wordt het stofferen deels geautomatiseerd waardoor het sneller en beter kan. Met een computer gestuurd systeem wordt eerst een beeldopname gemaakt van de oude stof, zodat de vorm in de computer geprogrammeerd kan worden. Vervolgens wordt door de computer het patroon uit de nieuwe stof gesneden. Op deze manier kan er efficiënter maar ook veel preciezer worden gestoffeerd. Geen opdracht is te complex meer.

Webwinkel in meubel stoffen en leder

Naast de interesse voor de meubel stoffeer diensten steeg ook de interesse onder de doe-het-zelf stoffeerders naar de meubel stoffen welke worden gebruikt. Door de grote volume en jarenlange ervaring in de meubel stoffeerderij kunnen de beste grote hoeveelheden stoffen worden ingekocht voor hele scherpe prijzen. In 2002 heeft Martin Stevelink een van Nederland’s eerste meubelstof webwinkels geopend: Voordeelstoffen.nl. Uniek is dat het niet nodig is om grote hoeveelheden meubel stoffen of meubel leer te bestellen.

Voordelige online stoffen

In de meubel stoffen en meubel leer webshop kunt u een breed assortiment vinden van onder andere meubel leer, hoogwaardig meubel kunstleer (skai leer), velours stoffen, fournituren en diverse lederen accessoires. Heeft u advies nodig met betrekking tot het gebruik van de stoffen, welk type meubelleer of meubel stof u het beste kunt gebruiken voor uw stoffeer project?

Bel rechtstreeks naar Martin zelf en krijg advies van 25 jaar ervaring: 0541 – 670 186.