Bestelinformatie voordelige stoffen

Bezorging

Uw bestelling wordt afgeleverd door de reguliere pakketdiensten. Als u niet thuis bent, komen ze de volgende werkdag terug, of u kunt online een nieuwe bezorgafspraak in plannen. Wij versturen bestellingen altijd binnen enkele werkdagen. U heeft uw bestelling normaalgesproken binnen vijf werkdagen in huis.

Verzendkosten

Land Kosten
Nederland onder €50 € 8,90
Nederland tussen €50 en €100 € 6,50
Nederland tussen €100 en €150 € 4,90
Nederland boven €150 € 0
Nederland Waddeneilanden € 19,50
   
Duitsland, België onder €50 € 14,90
Duitsland, België tussen €50 en €100 € 11,50
Duitsland, België tussen €100 en €175 € 10,40
Duitsland, België boven €175 € 0
   
Europa €40
   

Retourneren

De producten die u bij ons bestelt, worden altijd op maat gemaakt. De huiden en stoffen worden altijd op maat gesneden per bestelling. Daarom gelden er andere retour voorwaarden dan voor reguliere producten. Omdat wij ook de door uw bestelde producten op maat bewerken, kunt u uw bestelling daarom niet retourneren en uw aankoopbedrag terug krijgen. Zie ook artikel 10 van onze algemene voorwaarden.

Kunt u het door u bestelde echt niet gebruiken? Dan kunt u ons altijd vragen hoeveel u er nog voor terug kunt krijgen als wij het van u terug kopen. Neem daarvoor contact met ons op via het contact formulier of ons telefoon nummer.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens: info@voordeelstoffen.nl - 0541 - 670 186 - Ootmarsumseweg 362, 7667 PC Reutum

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (Voordeelstoffen.nl) bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).