Kvadrat Meubelstof Tonus 4 125

per > meter incl. BTW

Op voorraad
SKU
18003
Speciale prijs € 126,90 Normale prijs € 132,00
> meter
  • Gratis verzenden vanaf €150!
  • Gratis TMC reiniger vanaf €230!
  • Binnen 48 uur verstuurd.
  • Wij verkopen géén imitatie, alleen A-merk.
  • Minimaal 3 jaar fabrieksgarantie
  • 25 jaar ervaring en gratis advies!

Deze mooie fijne geweven Kvadrat stof heeft een mooie uitstraling. Deze stoffen hebben mooie frisse kleuren meegekregen, deze voelt zeer zacht en aangenaam aan en kan zowel in de lengte als over dwars verwerkt worden dit naar gelang van de afmeting van uw meubelstuk. In deze stof zit enige rek dit vergemakkelijkt het verwerken ervan vooral bij rondingen en hoeken. Deze mooie kvadrat stof kan ingezet worden voor elk soort stoffering binnenshuis en op de werkvloer.

Ralkleur(en) beleving:
2004 - Zuiver Oranje
Specificaties
Specificaties
Fabrieksgarantie 3 Jaar
Levertijd 4-6 werkdagen
Tinten Oranjetinten
Ral Kleuren 2004 - Zuiver Oranje
Reiniging Methode chemisch reinigen en of zo nodig vlekken gelijk op deppen regelmatig stofzuigen met zachte borstel verlengd de levensduur van de stof.
Samenstelling 90%wo 10%hela
Brandwerend Ja specificatie op te vragen
Lichtechtheid Goed
Eenheid > meter
Gebruikstoepassing Intensief Woongebruik + werken
Breedte 140
gebruiksaanwijzing Deze mooie fijne geweven Kvadrat stof heeft een mooie uitstraling. Deze stoffen hebben mooie frisse kleuren meegekregen, deze voelt zeer zacht en aangenaam aan en kan zowel in de lengte als over dwars verwerkt worden dit naar gelang van de afmeting van uw meubelstuk. Deze mooie kvadrat stof kan ingezet worden voor elk soort stoffering binnenshuis en op de werkvloer.
Soort stof platweef Stof

* De kleuren zijn gelijk of dicht bijzijnd aan de ralkleuren. De ralkleur weergeeft de kleurbeleving van dit artikel. Kleurafwijkingen en tekstfouten voorbehouden.

Staffel korting!