Aqua meubelstof backus cl 9491

per > meter incl. BTW

Op voorraad
SKU
20234223
Speciale prijs € 39,99 Normale prijs € 45,88
> meter
  • Gratis verzenden vanaf €150!
  • Gratis TMC reiniger vanaf €230!
  • Binnen 48 uur verstuurd.
  • Wij verkopen géén imitatie, alleen A-merk.
  • Minimaal 3 jaar fabrieksgarantie
  • 25 jaar ervaring en gratis advies!

Deze mooie nieuwe collectie velvet velours meubelstof voelt zeer zacht een aangenaam aan. Als u over deze stof heen wrijft kunt u lichtelijk de vleugrichting voelen, maar u kunt deze vegen dat u over deze meubelstof heen wrijft lichtelijk zien dit komt doordat deze meubelstof is voorzien van een korte vast geweven Pool. Deze meubelstof heeft een mooi soort marmerlook design met een two tone kleuren effect. En deze velvet velours meubelstof is voorzien aan de achterzijde van vilt achterrug van circa 1 mm dik hierdoor voelt deze stof stevig aan en toch soepel om te verwerken. Deze stof kan worden toegepast voor elk soort stoffeering binnenshuis en op uw werkvloer en ook als decoratief gebruik is deze heel mooi, zoals Plaids,Kleden,Sierkussen. En in deze stof zit enige rek dit vergemakkelijkt het verwerken ervan. En deze stof is te combineren met onderstaande stoffen

Ralkleur(en) beleving:
5020 - Oceaanblauw
Specificaties
Specificaties
Fabrieksgarantie 3 Jaar
Levertijd 5-7 Werkdagen
Tinten Blauwtinten
Ral Kleuren 5020 - Oceaanblauw
Reiniging Methode Chemisch reinigen en of zo nodig vlekken gelijk op deppen regelmatig stofzuigen met zachte borstel verlengd de levensduur van stof.
Samenstelling 100% pl
Vuil Werend Behandeld Water Repellent
Lichtechtheid Normaal
Eenheid > meter
Gebruikstoepassing Intensief Woongebruik + Werken
Wasbaar 40 graden
Breedte 142
Soort stof soft velvet velour

* De kleuren zijn gelijk of dicht bijzijnd aan de ralkleuren. De ralkleur weergeeft de kleurbeleving van dit artikel. Kleurafwijkingen en tekstfouten voorbehouden.

Te combineren met
Staffel korting!