Tel.: 0541 - 670 186 | Whatsapp
E-mail: info@voordeelstoffen.nl

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=230px height=45px interval=5000 language=nld]

Meubelstoffen Vintage ho Antik 395

per > meter incl. BTW

Op voorraad
SKU
2023344
Speciale prijs € 46,93 Normale prijs € 57,90
> meter
  • Gratis verzenden vanaf €175!
  • Wij verkopen géén imitatie, alleen A-merk.
  • Minimaal 3 jaar fabrieksgarantie
  • 25 jaar ervaring en gratis advies!

Vintagelook stoffen deze stof voelt zacht een aangenaam aan, en heeft een mooie licht donker kleur effect, met een licht vleug effect. Deze stoffen worden in de volksmond pilotlederlook genoemd, maar dit is toch een stof gemaakt van een microvezel net als daarwaar een Alcantara Meubelstof van word gemaakt. Deze sfof kan ingezet worden voor elk soort stoffeering binnenshuis en op de werkvloer en voor wandbekleding en decoratief gebruik. In de deze stof zit enige rek dit vergemakkelijkt het verwerken ervan vooral bij rondingen en hoeken. En kan zowel in de lengte als over dwars verwerkt worden dit naar gelang van de afmetingen van het te bekleden object. Mocht u vragen hebben over deze stof neemt gerust contact op en al uw vragen worden vakkundig beantwoord.

Ralkleur(en) beleving:
3002 - Karmijnrood 9005 - Gitzwart
Specificaties
Specificaties
Fabrieksgarantie 3 Jaar
Levertijd 1-3 Werkdagen
Tinten Roodtinten, Zwart-Wittinten
Ral Kleuren 3002 - Karmijnrood 9005 - Gitzwart
Reiniging Methode chemisch reinigen en of zo nodig vlekken gelijk op deppen regelmatig stofzuigen met zachte borstel verlengd de levensduur van de stof.
Lichtechtheid Goed
Eenheid > meter
Gebruikstoepassing Intensief Woongebruik + Werken
Wasbaar 30 graden
Breedte 140
Samenstelling 100%pl
Soort stof micro vezel

* De kleuren zijn gelijk of dicht bijzijnd aan de ralkleuren. De ralkleur weergeeft de kleurbeleving van dit artikel. Kleurafwijkingen en tekstfouten voorbehouden.

Staffel korting!