Meubelstoffen Vintage ho Antik 394

per meter incl. BTW

Op voorraad
SKU
2023341
Speciale prijs € 46,32 Normale prijs € 57,90
meter

Vintagelook stoffen deze stof voelt zacht een aangenaam aan, en heeft een mooie licht donker kleur effect, met een licht vleug effect. Deze stoffen worden in de volksmond pilotlederlook genoemd, maar dit is toch een stof gemaakt van een microvezel net als daarwaar een Alcantara Meubelstof van word gemaakt. Deze sfof kan ingezet worden voor elk soort stoffeering binnenshuis en op de werkvloer en voor wandbekleding en decoratief gebruik. In de deze stof zit enige rek dit vergemakkelijkt het verwerken ervan vooral bij rondingen en hoeken. En kan zowel in de lengte als over dwars verwerkt worden dit naar gelang van de afmetingen van het te bekleden object. Mocht u vragen hebben over deze stof neemt gerust contact op en al uw vragen worden vakkundig beantwoord.

Meer informatie
Fabrieksgarantie 3 Jaar
Levertijd 1-3 werkdagen
Tinten Bruintinten, Zwart-Wittinten
Ral Kleuren 8028 9005
Reiniging Methode chemisch reinigen en of zo nodig vlekken gelijk op deppen regelmatig stofzuigen met zachte borstel verlengd de levensduur van de stof.
Lichtechtheid Goed
Eenheid meter
Gebruikstoepassing Intensief Woongebruik + Werken
Wasbaar 30 graden
Breedte 140
Samenstelling 100%pl
Soort stof micro vezel

* De kleuren zijn gelijk of dicht bijzijnd aan de ralkleuren. De ralkleur weergeeft de kleurbeleving van dit artikel. Kleurafwijkingen en tekstfouten voorbehouden.

Staffel korting!