Velours stof voor meubelen

Velours stof voor meubelen

Velours stof voor meubelen

Velours stof is een stof die uitstekend kan worden toegepast als meubelstof. Het is een stof met een harig oppervlak. Deze haartjes maken de stof lekker zacht. De zachtheid van de stof maakt het aantrekkelijk om deze toe te passen als meubelstof. Want wie wil er nou niet op een bank of stoel zitten die lekker zacht aanvoelt?

Wat is velours stof?

Zoals gezegd bevat velours stof kleine haartjes. Deze haartjes kunnen op verschillende manieren verkregen worden. Dit kan ten eerste door bijvoorbeeld de stof te ruwen. Grofweg houdt ruwen in dat haartjes aan de oppervlakte van de stof overeind worden gezet. Doordat de haartjes overeind komen ontstaat een pluizig en zacht oppervlak. Door de stof te ruwen ontstaat de lekker zachte velours stof.
Een andere mogelijkheid om velours stof te creëren is door de poollussen los te snijden. Poollussen zijn de lussen die zichtbaar aan het oppervlak van de stof zitten. Velours stof heeft een lage poolhoogte, dus de hoogte van de lussen, en dicht op elkaar gezette polen. Door deze lage en dicht op elkaar gezette poollussen door te snijden, krijgt de velours stof een fluwelig en glad oppervlak.

Velours stof voor uw meubelen

Velours stof wordt op diverse manieren toegepast. Ten eerste is het uitermate geschikt als tapijt. De zachtheid van de stof nodigt uit om met blote voeten op het tapijt te lopen. Het is dan ook niet voor niets een veel geziene stof in de woonkamer. Maar bovenal is velours stof zeer geschikt als meubelstof. De zachtheid van de stof nodigt uit om te gaan zitten op een bank of stoel die bekleed is met velours stof. De stof voelt lekker warm aan en dit is met name op de koude dagen extra lekker.

Velours stoffen advies

Daarnaast geeft een bank of stoel die bekleed is met velours stof het gehele interieur een zacht karakter. Wanneer u een ietwat kille ruimte een aangename uitstraling wilt gegeven is het uitstekend om uw meubelen te bekleden met velours. Bij Voordeelstoffen vindt u een ruim assortiment velours stof. Zowel effen velours stof in diverse kleurtinten, als velours stof met een ruit of een klein werkje. Zit er voor u geen geschikte stof in ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Grote kans dat we alsnog de meubelstof kunnen leveren waar u naar op zoek bent!

Ga direct naar Velours stoffen.Ook populair:

Kunstleer outlet -Meubelstoffen outlet - Goedkope stoffen - Goedkope meubelstoffen - Velours stoffen - Meubelstoffen - Kunstleer kopen - Vilt Meubelstoffen - Velours stof voor meubelen - Uw stoel opnieuw bekleden - - Waar u op moet letten bij het selecteren van een stof met een vleug - Wandbekleding van kunstleer - Meubelwielen plaatsen: Waar op letten? - Waterdichte stof - Wat zijn fournituren? - Welke meubelstof is geschikt voor mij? - Goedkope Meubelstoffen - Goedkope Stoffen - Meubelstoffen Outlet - Bank stofferen - Bank opnieuw stofferen - Schuimen Aanschaffen - Capitonnaald - Goedkope Stoffen Bestellen - Het verlijmen van stoffen kunstleer en meubelleer - Het plaatsten van veren pakket - Hoe opmeten van leren bekleding en verweken van meubelleer - Het verwerken van kunstleer - Kvadrat stof - Meubels stofferen - Meubelstoffeerder - Polywatten Fiberfill - Uw meubels stofferen met Chenille stof - Uw bank opnieuw bekleden: waar u op moet letten - Trevira CS Stoffen - Stoffen online kopen - Stoelzitting bekleden - Skai leer: echt leer of kunstleer? - Waar u op letten moet bij de aanschaf van nosag veren.