Uw meubels stofferen met Chenille stof

Chenille stof meubelstoffen

Uw meubels stofferen met Chenille stof

De Chenille stof is zeer geschikte voor het stofferen van uw meubels. De stof is zacht waardoor deze zeer comfortabel zit. Daarnaast is deze stof gemakkelijk te combineren met andere stoffen en patronen waardoor de Chenille stof in elk interieur verwerkt kan worden. Deze meubelstof is chemisch te reinigen en door de stof regelmatig met een zachte borstel te stofzuigen verlengd u de levensduur.

Chenille stof: Een Franse naam

Chenille is het Franse woord voor rups. De stof heeft deze naam gekregen omdat het lijkt op het uiterlijk van een rups. Met het woord Chenille wordt zowel verwezen naar het soort garen als naar de stof die van deze garen is gemaakt. Waar de Chenille stof in de 18e en 19e eeuw vooral werd gebruikt voor borduurwerk, wordt deze stof nu vooral gebruikt voor gebreide en geweven stoffen. Daarnaast heb je ook nog plat-chenille, hierbij zijn de draadeinden naar een kant gestoomd. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van chenille tapijten.

Chenille Stof eigenschappen

De meest unieke eigenschap van de Chenille stof is dat deze heel mooi glanst. Door de vezels in de stof ziet de stof er bij elke lichtinval anders uit. Daarnaast is dit een zeer comfortabele en zachte stof. Met deze stof in uw interieur haalt u de warmte in huis.

Meubels stofferen met Chenille stof

De Chenille stof is zeer geschikt als meubelstof. Zoals eerder gezegd, met deze stof haalt u de warmte in huis. Bekleed uw bank met Chenille en uw bank zit weer heel comfortabel. Daarnaast zien we ook dat deze stof vaak gebruikt wordt voor gordijnen en accessoires.

De Chenille stof is geschikt voor elk interieur. Daarnaast is deze stof verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en in diverse kleuren. Bent u benieuwd naar onze complete collectie Chenille meubelstof? Bekijk deze online in onze webshop!

Ga direct naar Chenille stoffen, Chenille Meubelstoffen, of Meubelstoffen.Ook populair:

Kunstleer outlet -Meubelstoffen outlet - Goedkope stoffen - Goedkope meubelstoffen - Velours stoffen - Meubelstoffen - Kunstleer kopen - Vilt Meubelstoffen - Velours stof voor meubelen - Uw stoel opnieuw bekleden - - Waar u op moet letten bij het selecteren van een stof met een vleug - Wandbekleding van kunstleer - Meubelwielen plaatsen: Waar op letten? - Waterdichte stof - Wat zijn fournituren? - Welke meubelstof is geschikt voor mij? - Goedkope Meubelstoffen - Goedkope Stoffen - Meubelstoffen Outlet - Bank stofferen - Bank opnieuw stofferen - Schuimen Aanschaffen - Capitonnaald - Goedkope Stoffen Bestellen - Het verlijmen van stoffen kunstleer en meubelleer - Het plaatsten van veren pakket - Hoe opmeten van leren bekleding en verweken van meubelleer - Het verwerken van kunstleer - Kvadrat stof - Meubels stofferen - Meubelstoffeerder - Polywatten Fiberfill - Uw meubels stofferen met Chenille stof - Uw bank opnieuw bekleden: waar u op moet letten - Trevira CS Stoffen - Stoffen online kopen - Stoelzitting bekleden - Skai leer: echt leer of kunstleer? - Waar u op letten moet bij de aanschaf van nosag veren.