Tel.: 0541 - 670 186 | Whatsapp
E-mail: info@voordeelstoffen.nl

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=230px height=45px interval=5000 language=nld]

Skai leer en kunstleer

In het grote assortiment skai leer vindt u diverse soorten. Zo is er skaileer met nerf design of een skai leder print design net zoals echt meubelleer. Voor sommige doeleinden kan het verstandig zijn om skai leer te kopen in plaats van echt leder.

Vragen over Skai leer

Wij zijn zelf stoffeerders en gebruiken skaileer bij het stofferen van onder andere meubelen. Heeft u vragen over de skai leer en skai producten? Dan kunnen wij u hierbij goed helpen. Alle skai leer die wij verkopen gebruiken wij zelf ook bij het stofferen.

FILTER OP: Geel tinten Oranje tinten Rood tinten Violet tinten
Blauw tinten Groen tinten Grijs tinten Bruin tinten Zwart-Wittinten

Deze ralkleuren komen voor in dit artikel. U kunt dit uitfilteren aan de linkerkant van het menu.

Skai Leer

Actie: Vanaf 3 eenheden 4% korting, vanaf 5 eenheden 6% korting, vanaf 10 eenheden 8% korting!

Producten 1-30 van 1066

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten: Skai Leer

 1. Info & korting
  silverguard stof vy SG93066 Baltic
 2. Info & korting
  silverguard stof vy SG93067
 3. Info & korting
  silverguard stof vy SG93007 Sapphira
 4. Info & korting
  silverguard stof vy SG94024 Meteor
 5. Info & korting
  skai kopen silverguard vy SG92100 Teal
 6. Info & korting
  skyleer silverguard vy SG92096 Tomato
 7. Info & korting
  silverguard kopen per meter vy SG92091 Citrus
 8. Info & korting
  silverguard kopen per meter vy SG92097 Orchid
 9. Info & korting
  silverguard kopen per meter vy SG92092 Avocado
 10. Info & korting
  skai leer wit silverguard vy SG92089 White
 11. Info & korting
  skai leer vinyl silverguard vy SG92098 Rosé
 12. Info & korting
  silverguard leer vy SG92090 Icecream
 13. Info & korting
  silverguard skai vy SG92101 Aluminium
 14. Info & korting
  silverguard skai vy SG92094 Petrol
 15. Info & korting
  silverguard skai vy SG92102 Coral
 16. Info & korting
  silverguard skai vy SG92095 Greanadine
 17. Info & korting
  silverguard skai vy SG92093 Squash
 18. Info & korting
  andorra ivory
 19. Info & korting
  andorra nero wi
 20. Info & korting
  faro kl 110

Producten 1-30 van 1066

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Online Skai leer en kunstleer kopen

In het grote assortiment skai leer en kunstleer vindt u diverse soorten. Zo is er kunstleer met nerf design of een kunstleer print design net zoals echt meubelleer. Voor sommige doeleinden kan het verstandig zijn om skai leer of kunst leer kopen in plaats van echt leder.

Eigenschappen kunst leer en skai leer

Kunstleer kopen kan de eigenschap hebben om beter bestand te zijn tegen bepaalde soorten vloeistoffen, zoals bijvoorbeeld zweet, zout water en andere specifieke vloeistoffen die bijvoorbeeld gebruikt worden in de zorg. Kunst leer en skai leer werden vroeger gemaakt van PVC, echter wegens strengere milieu eisen wordt dit tegenwoordig gemaakt van PU. Daarom wordt kunstleer ook wel PU leder of PU meubelleer genoemd. Wilt u skai leer of kunstleer kopen, lees dan verder.

Toepassingen van kunst leer en skai leer

Doordat kunstleer kunstmatig is gefabriceerd is PU meubelleer beschikbaar op rol. Deze rollen zijn doorgaans zo’n 140 cm breed en circa 30 meter lang. Kunstleer en skai leer is daarom ideaal voor het stofferen van grotere oppervlaktes. Koop kunstleer dus in diverse afmetingen. Door de genoemde specifieke eigenschappen wordt kunstleder ook veel gebruikt in bijvoorbeeld de sport, stofferen van outdoor meubelen, watersport en andere doeleinden waarbij het bloot staat aan diverse omstandigheden.

Kunstleer advies

Heeft u vragen over of u kunstleder of echt leder moet toepassen voor uw project? Bij het kunstleer kopen of het gebruiken van kunstleer helpen wij u graag. Martin is deze vraag in de afgelopen 25 jaar ongetwijfeld al vaker tegen gekomen, bel hem nu op 0541 – 670 186.

Skai leer productie

Skai leer is meestal gemaakt van kunststof. In feite is skai leer imitatie leer van echt leder. Het bestaat uit een drager van textiel, hierop is een bepaalde kunststof aangebracht waardoor het skai leer wordt. Het lijkt dus op echt leer.

Grondstoffen van skai leer en kunst leer

De grondstoffen die worden gebruikt van kunst leer en skaileer kunnen verschillen, en daarmee ook de kwaliteit van de soorten skai. In ieder geval bestaat het uit een combinatie van textiel en kunststof. De kunststof krijgt een bepaalde structuur zodat het de typische kunstleer uitstraling krijgt. Soorten kunststof van skaileer zijn onder andere polyurethaan met een microporeuze structuur. Voordeel van een pvc structuur is dat de skai leer geen vocht opneemt. 

Verschil tussen Skai leer en kunstleer

We krijgen vaak de vraag wat nou het verschil is tussen skai en kunstleer. Het antwoord is simpel, dat is er in feite niet. De naam skai leer is ontstaan doordat dit een van de eerste merken van kunstleer was dat op de markt kwam. Dit was in de jaren 50 van de 19e eeuw, toen werd kunstleer geïntroduceerd. 

Kunstleer online kopen

De kunstleer en skai leer die u bij ons kunst kopen, zijn gemaakt van een stevige textielen drager en hoogwaardige kunststof afwerking. Wij verkopen geen rotzooi, maar hoogwaardige kunstleer en skaileer producten. Deze gaan jaren en jaren mee, en zijn bijna niet te onderscheiden van echt leer. Tot nog vragen over skai en kunst leder? Stuur ons even een berichtje of bel ons!

Voor meer informatie over kunstleer kijk op onze speciale kunstleer pagina.

Actie: Vanaf 3 eenheden 4% korting, vanaf 5 eenheden 6% korting, vanaf 10 eenheden 8% korting!

Skai leer tips