Originele Alcantara Meubelstoffen Alcantara 13301 Ecru

per > meter incl. BTW

Op voorraad
SKU
20233708
Speciale prijs € 167,90 Normale prijs € 196,00
> meter
  • Gratis verzenden vanaf €150!
  • Gratis TMC reiniger vanaf €230!
  • Binnen 48 uur verstuurd.
  • Wij verkopen géén imitatie, alleen A-merk.
  • Minimaal 3 jaar fabrieksgarantie
  • 25 jaar ervaring en gratis advies!

Deze originele Alcantara Meubelstof met de allernieuwste kleuren. Deze Alcantara Meubelstof voelt aangenaam aan en voelt stevig aan maar laat zich gemakkelijk verwerken, in deze Alcantara Meubelstof zit enige rek. Bij deze Alcantara Meubelstof is de achterrug kleurend met de voorzijde van deze Alcantara Meubelstof. Bij deze Alcantara stof zit een transparante drager aan de achterkant van de stof voor extra strevigheid. Deze Alcantara Meubelstof heeft een lichtelijk vleug effect dit geeft aan deze Alcanara stof een mooi stoere look. Deze Alcantara stof kan worden toegepast voor elk soort stoffering binnenshuis en op de werkvloer voor zorg en ziekenhuis in stellingen en openbare gebouwen. Deze Alcantara stof is vlamwerend dit word vaak voor geschreven bij instellingen en openbare gebouwen. Deze Alcantara Meubelstof kan zowel in de lengte als over dwars verwerkt worden dit naar gelang van de afmetingen van het te bekleden object.

Ralkleur(en) beleving:
7032 - Kiezelgrijs
Specificaties
Specificaties
Fabrieksgarantie 3 Jaar
Levertijd 4-6 werkdagen
Tinten Grijstinten
Ral Kleuren 7032 - Kiezelgrijs
Reiniging Methode chemisch reinigen en of zo nodig vlekken gelijk op deppen regelmatig stofzuigen met zachte borstel verlengd de levensduur van de stof.
Samenstelling 71%pes 29%pu
Brandwerend Ja, specificaties op te vragen
Lichtechtheid Goed
Eenheid > meter
Gebruikstoepassing Intensief Woongebruik + Werken
Wasbaar 30 graden
Breedte 142
Soort stof micro vezel

* De kleuren zijn gelijk of dicht bijzijnd aan de ralkleuren. De ralkleur weergeeft de kleurbeleving van dit artikel. Kleurafwijkingen en tekstfouten voorbehouden.

Staffel korting!