Tel.: 0541 - 670 186 | Whatsapp
E-mail: info@voordeelstoffen.nl

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=230px height=45px interval=5000 language=nld]

Meubelstoffen Venice ve 24 Brownie

per > meter incl. BTW

Op voorraad
SKU
20233311
Speciale prijs € 62,99 Normale prijs € 71,99
> meter
  • Gratis verzenden vanaf €175!
  • Wij verkopen géén imitatie, alleen A-merk.
  • Minimaal 3 jaar fabrieksgarantie
  • 25 jaar ervaring en gratis advies!

Meubelstof Venice, Deze mooie velours stof voelt zach een aangenaam aan. Deze velours meubelstof heeft een mooie korte schuin liggende pool, met een mooie glans effect. En deze stof heeft een iets wat licht donker schaduw effect, als je tegen de pool inkijkt lijkt deze donkerder dan wanneer u van de pool afkijkt. Deze stof heeft een licht slub effect dat wat kenmerkend is voor een velours Meubelstof. Deze stof kan in gezet worden voor elk soort stoffering binnenshuis en op de werkvloer decoratief gebruik en voor bed achterwanden. Mocht u vragen hebben over deze velours meubelstoffen stoffen mag u mij altijd benaderen met meer aan 20 jaren ervaring is geen vraag meer te gek. Ik kan voor bed wanden uitsnijden en in elkaar naaien mocht u dit willen.

Ralkleur(en) beleving:
1019 - Grijsbeige
Specificaties
Specificaties
Fabrieksgarantie 3 Jaar
Levertijd 1-3 Werkdagen
Tinten Geeltinten
Ral Kleuren 1019 - Grijsbeige
Reiniging Methode chemisch reinigen en of zo nodig vlekken gelijk op deppen regelmatig stofzuigen met zachte borstel verlengd de levensduur van de stof.
Brandwerend Ja specificatie op te vragen
Lichtechtheid Zeer goed
Eenheid > meter
Gebruikstoepassing Intensief Woongebruik + Werken
Wasbaar 30 tot 60 graden
Breedte 140
Samenstelling 100%pl
Soort stof velours stof
Toepassing gordijnen Ja

* De kleuren zijn gelijk of dicht bijzijnd aan de ralkleuren. De ralkleur weergeeft de kleurbeleving van dit artikel. Kleurafwijkingen en tekstfouten voorbehouden.

Staffel korting!