Tel.: 0541 - 670 186 | Whatsapp
E-mail: info@voordeelstoffen.nl

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=230px height=45px interval=5000 language=nld]

Meubelstoffen groove KE 44

per > meter incl. BTW

Op voorraad
SKU
20233210
Speciale prijs € 54,34 Normale prijs € 65,78
> meter
  • Gratis verzenden vanaf €175!
  • Wij verkopen géén imitatie, alleen A-merk.
  • Minimaal 3 jaar fabrieksgarantie
  • 25 jaar ervaring en gratis advies!

Deze mooie middelfijne geweven Meubelstof heeft een mooie lichtelijke geméleerde uitstraling. Deze stof heeft een bouclé {lusje} weving deze is mooi vast geweven en niet gevoelig voor het halen van de stof. En deze stof is te combineren met onderstaande Meubelstoffen. Deze stof kan ingezet worden voor elk soort stoffering binnenshuis en op uw werkvloer, en kan zowel in de lengte als over dwars verwerkt worden dit naar gelang van de afmetingen van u meubelstuk. Deze stof heeft het keurmerk Care&Clean gekregen waardoor vlekken eenvoudig zijn te verwijderen. Mocht u vragen hebben over deze stof kunt u mij bereiken per mail of per telefoon, en zal al uw vragen vakkundig beantwoorden.

Ralkleur(en) beleving:
6003 - Olijfgroen 9010 - Zuiver wit
Specificaties
Specificaties
Fabrieksgarantie 3 Jaar
Levertijd 1-3 Werkdagen
Tinten Groentinten, Zwart-Wittinten
Ral Kleuren 6003 - Olijfgroen 9010 - Zuiver wit
Reiniging Methode chemisch reinigen en of zo nodig vlekken gelijk op deppen regelmatig stofzuigen met zachte borstel verlengd de levensduur van de stof.
Lichtechtheid Goed
Eenheid > meter
Gebruikstoepassing Intensief Woongebruik + Werken
Wasbaar 30 graden
Breedte 140
Soort stof platweef stof

* De kleuren zijn gelijk of dicht bijzijnd aan de ralkleuren. De ralkleur weergeeft de kleurbeleving van dit artikel. Kleurafwijkingen en tekstfouten voorbehouden.

Te combineren met
Staffel korting!