leer groothandel west 40001
leer groothandel west 40001
-

Deze RAL-kleur is gelijk of dichtstbijzijnd aan de aangegeven ral kleur. U mag komen kijken in mijn stoffeerderij om deze materialen in het echt te zien. Kleurafwijkingen en tekstfouten voorbehouden.

✓ Gratis verzenden vanaf €175!     Wij verkopen géén imitatie, alleen A-merk    Minimaal 3 jaar fabrieksgarantie    ✓ 25 jaar ervaring en gratis advies!
Groothandel in meubelleer 44010

Groothandel in meubelleer 44010

rood leer kopen west 44004

rood leer kopen west 44004

leer groothandel west 40001

Normale prijs € 315,00 Speciale prijs € 249,90

Deze mooie kleur meubelleer voelt aangenaam aan. Dit meubelleer heeft een mooie grove leerprint en is soepel en daardoor gemakkelijk te verwerken. Dit leer kan ingezet worden voor elk soort stoffering binnenshuis en op de werkvloer. En is voorzien van een lichte finishlaag daardoor is dit meubelleer gemakkelijk in het onderhoud dus als u hier voor kiest zult u vele jaren plezier hebben aan dit meubelleer. Mocht u vragen hebben over het verwerken ervan neemt u gerust contact op met ons.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
202321
Huid
Martindale (kwaliteitsklasse): 50.000 - 100.000 > Zwaar Woon & Werkgebruik
Actie: Vanaf 2 stuks 2% korting, vanaf 5 stuks 5% korting!

De leer groothandel West 40001 op meubelstoffen groothandel Voordeelstoffen.nl is een uitstekende keuze voor uw collectie, ideaal voor zowel grote als kleine projecten door de hoge kwaliteit en veelzijdigheid. Dit soepele, grof bedrukte leer is breed inzetbaar, van meubelbekleding tot decoratie. Meubelstoffen groothandel Voordeelstoffen.nl, met meer dan 25 jaar ervaring in meubelstoffen, biedt niet alleen topkwaliteit en goede prijzen, maar ook deskundig advies en snelle levering, cruciaal voor elke zakelijke klant in de meubelstoffenmarkt.

 

Waarom kiezen voor deze meubelleer van meubelstoffen groothandel voordeelstoffen.nl?

Wij bij voordeelstoffen.nl hebben al meer dan 25 jaar specifieke ervaring in het behandelen van meubelstoffen. Wij bieden daarom ook gratis advies en A-merk kwaliteit stoffen. In andere woorden bent u voor top kwaliteit stoffen voor u winkel of bedrijf beland op het juiste adres!

 

Meubelstoffen groothandels moeten uit het perspectief van de klant kunnen denken, en bij voordeelstoffen.nl begrijpen we dit als geen ander

Wij als meubelstoffen groothandel zorgen er altijd voor dat u door goed onderbouwd advies de juiste keuzes maakt voor u meubelstoffen en leren. Daarom kunt u er ook bij de leer groothandel west 40001, ervanuit gaan dat u geen slechte kwaliteit geleverd zult krijgen. 

Product informatie
LEVERTIJD 3-5 Werkdagen
KLEUR TINTEN Geeltinten
RAL KLEUREN 1012 - Citroengeel
MARTENDEAL (KWALITEITSKLASSE) 50.000 - 100.000 > Zwaar Woon & Werkgebruik
REINIGINGS METHODE Regelmatig afstoffen met droge doek en circa 1 A 2 keer jaar voeden met lederolie
LICHTECHTHEID Goed
HUIDGROTE circa 4,0 A 5,0 vierkante meter
DIKTE CIRCA 1,1 mm
EENHEID Huid
GEBRUIKSTOEPASSING Intensief Woongebruik + Werken