Kvadrat stof

Kvadrat stof

Kvadrat stof info

Kvadrat stof is een populaire meubelstof en staat bekend om kwaliteit en design. Kvadrat is een producent uit Denemarken en is al jarenlang toonaangevend op het gebied van stoffen. De meest populaire stoffen zijn de collecties Divina en de Medina. Maar daarnaast zijn er nog talloze andere Kvadrat stoffen waar u uit kunt kiezen. Elk met z’n eigen eigenschappen. De Kvadrat stof is zeer geschikt voor het bekleden van banken, stoelen en poefs.

Kvadrat is Deense meubelstof

Kvadrat is een Deense producent van design meubelstoffen. Sinds 1968 is Kvadrat al toonaangevend in de textielindustrie. De Kvadrat stof staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en wordt zowel door particulieren als bedrijven gebruikt. Met maar liefst 20 weverijen produceert Kvadrat zijn stoffen door heel Europa. Naast kwaliteit is ook design een aspect dat hoog in het vaandel staat bij Kvadrat stoffen. Steeds zijn ze op zoek naar nieuwe kleuren en kleurencombinaties. Hierdoor zijn er talloze kvadrat stoffen te verkrijgen, met elk zijn eigen ontwerp.

Populaire collectie Kvadrat stof

Er zijn talloze Kvadrat stoffen, maar de meest populaire stoffen uit de Kvadrat collectie zijn toch wel de Kvadrat Divina en Kvadrat Medina. De Kvadrat Divina is een stof dat zich kenmerkt door de fijne en minimale structuur. Hierdoor komen de kleuren nog beter uit en krijgt de stof meer diepte. Deze stof is zeer geschikt voor meubels met ronde vormen. De Kvadrat stof Medina is een elegante meubelstof met een geraffineerde structuur. Kenmerkend voor deze collectie is de kleur die gebruikt wordt. Alle Medina Kvadrat stoffen zijn namelijk uitgevoerd in natuurlijkekleuren.

Kvadrat stof kopen

Naast de hierboven genoemde collecties Kvadrat stoffen zijn er natuurlijk nog veel meer Kvadrat stoffen. Kvadrat heeft immers een zeer uitgebreid aanbod meubelstoffen. Benieuwd naar een andere Kvadrat stof? In onze webshop vindt u het uitgebreide assortiment en kunt u heel eenvoudig online de door u gewenste Kvadrat stof kopen.

Ga direct naar Kvadrat Stoffen en Kvadat meubelstoffen.Ook populair:

Kunstleer outlet -Meubelstoffen outlet - Goedkope stoffen - Goedkope meubelstoffen - Velours stoffen - Meubelstoffen - Kunstleer kopen - Vilt Meubelstoffen - Velours stof voor meubelen - Uw stoel opnieuw bekleden - - Waar u op moet letten bij het selecteren van een stof met een vleug - Wandbekleding van kunstleer - Meubelwielen plaatsen: Waar op letten? - Waterdichte stof - Wat zijn fournituren? - Welke meubelstof is geschikt voor mij? - Goedkope Meubelstoffen - Goedkope Stoffen - Meubelstoffen Outlet - Bank stofferen - Bank opnieuw stofferen - Schuimen Aanschaffen - Capitonnaald - Goedkope Stoffen Bestellen - Het verlijmen van stoffen kunstleer en meubelleer - Het plaatsten van veren pakket - Hoe opmeten van leren bekleding en verweken van meubelleer - Het verwerken van kunstleer - Kvadrat stof - Meubels stofferen - Meubelstoffeerder - Polywatten Fiberfill - Uw meubels stofferen met Chenille stof - Uw bank opnieuw bekleden: waar u op moet letten - Trevira CS Stoffen - Stoffen online kopen - Stoelzitting bekleden - Skai leer: echt leer of kunstleer? - Waar u op letten moet bij de aanschaf van nosag veren.