Collectie Ploegstoffen Sand 07-88

per meter incl. BTW

Op voorraad
SKU
20187
€ 111,95
meter

Deze mooie middel grove geweven de Ploeg stof heeft een mooie Gemêleerde uitstraling meegekregen. Deze is geweven van 100% trevira CS garens deze permanent niet vlambaar en deze stoffen worden vaak toegepast daar waar dit een vereiste is. Deze stof kan dus ingezet worden voor elk soort stoffeering binnenshuis en op werkvloer Deze stof Sand kan zowel in lengte als over dwars verwerkt worden na gelang de maatvoering van het stofferen meubelstuk.

Meer informatie
Fabrieksgarantie 3 Jaar
Levertijd 4-6 werkdagen
Tinten Grijstinten
Ral Kleuren 7005 7021
Reiniging Methode chemisch reinigen en of zo nodig vlekken gelijk op deppen regelmatig stofzuigen met zachte borstel verlengd de levensduur van de stof.
Samenstelling 100% Trevira CS
Vuil Werend Behandeld chemisch reinigen en of zo nodig vlekken gelijk op deppen regelmatig stofzuigen met zachte borstel verlengd de levensduur van stof
Brandwerend ja specificatie op te vragen
Lichtechtheid Goed
Eenheid meter
Gebruikstoepassing intensief woongebruik + werken
Wasbaar 30 graden
Breedte 140
Extra Informatie De overige collectie van De Ploeg die niet op site staan zijn gewoon te bestellen info via het contact formulier.
Samenstelling 100% trevira Cs
Soort stof platweef stof

* De kleuren zijn gelijk of dicht bijzijnd aan de ralkleuren. De ralkleur weergeeft de kleurbeleving van dit artikel. Kleurafwijkingen en tekstfouten voorbehouden.

Staffel korting!