Telefoon: 0541 - 670 186
E-mail: info@voordeelstoffen.nl
Beoordelingen 5 sterren
Toggle Nav

De Ploeg Stof Meubelstof Pl Polder Kl 01

€ 100,95
per meter incl. BTW
  • Gratis verzenden vanaf €150!
  • Gratis TMC reiniger vanaf €230!
  • Binnen 48 uur verstuurd.
  • Wij verkopen géén imitatie, alleen A-merk.
  • Minimaal 3 jaar fabrieksgarantie
  • 25 jaar ervaring en gratis advies!


Op voorraad
SKU
13936
meter

Actie: Vanaf 1,5 eenheden 3% korting, vanaf 3 eenheden 7% korting, vanaf 5 eenheden 10% korting, vanaf 10 eenheden 11% korting!

een mooie zware geweven platweef stof met een mooi groot ingeweven blok ruit motief design deze stof is geweven van mooie dikkere garens en voelt daardoor stevig aan en heeft een mooie stoere uitstraling en deze stof heeft een dichte achterrug waardoor deze minder snel rafelt

Meer informatie
Fabrieksgarantie 3 Jaar
Levertijd 4-6 werkdagen
Tinten Geeltinten, Grijstinten, Oranjetinten
Ral Kleuren 1024 2010 2012 7044 7047
Reiniging Methode chemisch reinigen en of zo nodig vlekken gelijk op deppen regelmatig stofzuigen met zachte borstel verlengd de levensduur van de stof.
Lichtechtheid Zeer goed
Eenheid meter
Gebruikstoepassing intensief woongebruik + werken
Wasbaar 40 graden
Breedte 140
Extra Informatie De overige collectie van De Ploeg die niet op site staan zijn gewoon te bestellen info via het contact formulier.
Patroon Horizontaal 70 cm
Patroon Verticaal 70 cm
Samenstelling 100%pe
Soort stof platweef stof

* De kleuren zijn gelijk of dicht bijzijnd aan de ralkleuren. De ralkleur weergeeft de kleurbeleving van dit artikel. Kleurafwijkingen en tekstfouten voorbehouden.

De Ploeg stoffen onderschijt van andere stoffen aanbieders De Ploeg heeft een mooie eigentijdse collectie waardoor deze zich onderschijt van ander stof leveranciers. De Ploeg heeft mooie en zeer sterke stoffen geschikt voor elk soort stofferingen binnenshuiz en op de werkvloer. Deze stoffen zijn eenvoudig te bestelllen bij voordeelstoffen.nl en te zoeken doormiddel van rakleuren

Staffel korting!