SNELLE LEVERING

Binnen 5 werkdagen.

 
SCHERPSTE PRIJS

Alleen A-kwaliteit, voor de scherpste prijs.

 
PROFESSIONELE SUPPORT

Ondersteuning van ervaren meubelstoffeerder.

Meubelstoffen, kunstleer, skai leer en goedkope stoffen bij Voordeelstoffen!

Martin Stevelink meubelstoffen

Bijna 25 jaar geleden vond Martin Stevelink zijn roeping, het stofferen van meubelen. Aanvankelijk als hobby, maar hij groeide al snel uit tot vakman. In 1998 begon hij zijn eigen meubel stoffeerderij in het Twentse Reutum. De meubelstoffeerderij is gespecialiseerd in het stofferen van diverse soorten meubelstoffen, zoals echt leder, hoogwaardig skai leer en kunstleer maar ook diverse moderne stoffen. Door de toenemende hoeveelheid werk en complexere opdrachten is in 2015 de volgende grote stap gezet: Het aanschaffen van de CNC machine.

CNC Machine: Automatisch uitsnijden van stoffen

Met de aanschaf van de geavanceerde CNC machine in 2015 behoort meubel stoffeerderij Martin Stevelink tot de meest professionele meubel stoffeerderijen van het land. Door de CNC stoffeer machine wordt het stofferen deels geautomatiseerd. Met een computer gestuurd systeem wordt eerst een beeldopname gemaakt van de oude stof, zodat de vorm in de computer geprogrammeerd kan worden. Vervolgens wordt door de computer het patroon uit de nieuwe stof gesneden. Op deze manier kan er efficiënter maar ook veel preciezer worden gestoffeerd. Geen opdracht is te complex meer.

Webwinkel in meubel stoffen

Naast de interesse voor de meubel stoffeer diensten steeg ook de interesse onder de doe-het-zelf stoffeerders naar de meubel stoffen welke worden gebruikt. Door de grote volume en jarenlange ervaring in de meubel stoffeerderij kunnen de beste stoffen worden ingekocht voor hele scherpe prijzen. In 2002 heeft Martin Stevelink een van Nederland’s eerste meubelstof webwinkels geopend: Voordeelstoffen.nl. Uniek is dat het niet nodig is om grote hoeveelheden meubel stoffen of meubel leer te bestellen. Naast meubelstoffen en meubelleer worden ook populaire stoffen verkocht, zoals alcantara stoffen en kunt u hier kunstleer kopen.

Kunstleer kopen

In de meubel stoffen webshop kunt u een breed assortiment vinden van onder andere meubel leer, hoogwaardig meubel kunstleer (skai leer), velours stoffen, fournituren, alcantara stoffen en diverse lederen accessoires. Kunstleer kopen, meubelstoffen outlet en meubelstoffen online. Heeft u advies nodig met betrekking tot het gebruik van de stoffen, welk type meubelleer of meubel stof u het beste kunt gebruiken voor uw stoffeer project?

Bel rechtstreeks naar Martin zelf en krijg advies van 25 jaar ervaring: 0541 – 670 186.

Nieuws

Maand aanbiedingen stoffen

meubelstoffen
HOGE KORTINGEN
Alleen op webshop bestellingen en doe-het-zelf.

Meubelstoffen specialist

Meubelstoffen variaties kopen

U kunt zien dat wij heel veel categorieën aan meubelstoffen aanbieden. Weinig andere winkels bieden zoveel keuze op het gebied van meubelstoffen. Zo kunt u bij ons creatieve meubelstoffen vinden zoals blok en ruit meubelstoffen, gebloemde meubel stoffen, meubelstof met cirkels en pixels en zelfs thema meubelstoffen. Liever een wat strakker patroon meubelstof? Kies dan voor de effen stoffen, geweven meubel stof en de vilt meubelstoffen. In het menu kunt u klikken op de afbeeldingen die u het meest aanspreken en daarna verder filteren om de gewenste meubelstoffen te vinden.

Online meubelstoffen aanbod

Zoals u inmiddels misschien al heeft gezien, is er online een erg breed aanbod aan meubelstoffen. Wat u wellicht niet weet, is dat er grote kwaliteitsverschillen zitten tussen de aangeboden stoffen. Er zijn veel bedrijven die goedkope en dunne stoffen uit China importeren, en deze voor lage prijzen verkopen. Dit zijn vaak de stoffen winkeltjes, die zelf geen stoffeerderij hebben. Op het eerste gezicht lijken deze meubelstoffen goed, maar na een aantal maanden tot een jaar beginnen deze al te slijten. De goedkope meubelstoffen blijken dan een duurkoop

Hoge kwaliteit meubelstof welke wij zelf ook gebruiken

Wij zijn een erkende meubel stoffeerderij, we stofferen al meer dan 20 jaar meubels. Wij verkopen online uitsluitend professionele meubelstoffen, alléén de stoffen waar wij zelf ook mee stofferen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke leveranciers goede meubel stoffen leveren en welke niet.

Kunstleer en skai leer online bestellen

Kunstleer en skai leer stofferen

In onze eigen meubel stoffeerderij, maken wij ook gebruik van meubelleer en skai leer voor het stofferen van stoelen, banken, maatwerk meubels en meer. Wij verkopen uitsluitend de professionele kunstleren huiden waar wij zelf ook mee werken. We weten precies welke skai leer van goede kwaliteit is, en welke niet. Pas op welke kunstleer en skai leer u bestelt, want er zijn online erg grote kwaliteitsverschillen te vinden.

Voordelen van hoge kwaliteit skai leer

Mogelijk vindt u elders skai leer van lage kwaliteit, vaak voor erg lage prijzen. Waarom is dit vervelend? Vaak ondervindt u tijdens het stofferen al hinder van de lagere kwaliteit skai leer of kunstleer. Deze is minder stevig en zal eerder scheuren. Al na een aantal maanden tot een jaar is de eerste slijtage zichtbaar. Dit zult u niet ervaren bij de hoge kwaliteit kunstleer en skai leer huiden die wij verkopen. Ons kunstleer aanbod heeft een dikke laag en stevige structuur, waardoor deze vele jaren mee gaat zonder slijtage te vertonen. Ga nu direct naar de pagina kunstleer kopen.