Leer bestellen

In onze webwinkel kunt u een diversiteit aan leer bestellen. U kunt heel eenvoudig uw oude meubels een nieuwe bekleding geven met nieuw leer. Zo ziet uw meubel er weer als nieuw uit.

Leer bestellen

In onze webwinkel kunt u twee verschillende soorten leer bestellen:

  • Meubelleer
  • Skai – kunstleer

Meubelleer

Het meubelleer in ons assortiment heeft een mooie leerprint. Dit soort leer is geschikt voor alle doelgroepen en interessant voor een groot publiek. Het staat erom bekend dat het gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud is. Dit meubelleer is tevens geschikt voor buitengebruik en het is brandwerend.

Skai – kunstleer

Ook ons aanbod kunstleer is erg ruim. Het is tevens brandwerend en geschikt voor buitengebruik. In onze webwinkel zoekt u heel eenvoudig op verschillende ralkleuren met en zonder leerprint. Wij bieden u de meest uiteenlopende kleuren en ook diverse dierenprints.

Leer bestellen bij Voordeelstoffen

Leer bestellen gaat heel veilig en eenvoudig bij Voordeelstoffen. U bekijkt ons aanbod en selecteert de wensen en eisen die u heeft voor uw leer. Het is mogelijk om op kleur te selecteren, op binnen- en buitenleer en op diverse patronen. Op deze manier komt uw gewenste leersoort er zo uit rollen. De volgende stap is het vullen van uw winkelwagen. U vult uw persoonlijke gegevens in en rondt de betaling af. Binnen enkele dagen heeft u uw bestelling al in huis.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Bekijk onze leersoorten

Neemt u eens een kijkje in ons assortiment om leer te bestellen en onze leersoorten te bekijken. De keuze is enorm en er is voor ieder wat wils. Bekijk de verschillende patronen, kleuren en soorten leer en maak uw keuze. Wilt u meer informatie over een type leer waarin u bent geïnteresseerd of heeft u nog specifieke vragen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.