Leer per meter

Bent u op zoek naar leer dat u per meter kunt bestellen? Dat kunt u heel eenvoudig doen bij Voordeelstoffen. In onze webwinkel geeft u gemakkelijk aan hoeveel meter u nodig heeft. Maak kennis met de mooie leerprints die wij u aanbieden.

Leer per meter

Bent u op zoek naar leer per meter voor lage prijzen? Dan raden wij u aan eens een kijkje te nemen tussen onze reststoffen. Hier vindt u mooie leersoorten voor aantrekkelijke prijzen. U kunt er terecht voor de meest uiteenlopende kleuren en patronen.

Ons aanbod

In onze webwinkel kunt u niet alleen terecht voor leersoorten, maar ook de volgende producten:

  • Meubelstoffen
  • Meubelleer
  • Kunstleer
  • Fournituren

Outdoor leer voor buiten

Het buitenleven neemt een steeds grotere rol in ons leven. We zitten veel vaker buiten en door de nieuwste ontwikkelingen is dat mogelijk. Zo zit u tijdens een zomeravond langer buiten onder een heater of geniet u van de buitenlucht onder een afdak. Om deze redenen is het aanbod buitenleer per meter bij Voordeelstoffen erg uitgebreid. Onze outdoor stoffen zijn zeer geschikt voor het bekleden van uw meubels. Net als bij onze stoffen voor binnen, heeft u bij de buitenstoffen ook de keuze uit verschillende prints, kleuren en designs.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Waarom leer kopen bij Voordeelstoffen?

Wanneer u een bestelling plaatst in onze webwinkel, dan profiteert u van diverse voordelen. U vindt er aantrekkelijke prijzen. Bovendien verzekeren we u van een snelle levering. Dit maken we mogelijk, doordat we alleen werken met producten uit Europa. Hierdoor leveren wij u tevens leer per meter van hoogwaardige kwaliteit. Ons assortiment is erg ruim en we leveren bovendien allerlei verschillende soorten kleuren. Ook voor de meest uiteenlopende prints en patronen kunt u bij ons terecht. U maakt eenvoudig een selectie op binnen- en buitenstoffen en op uw favoriete design.