Leer kopen per meter

Wilt u leer kopen per meter? Bij Voordeelstoffen is dat zeker mogelijk. In onze webwinkel geeft u heel eenvoudig aan voor hoeveel meter u leer nodig heeft.

Leer kopen per meter

Leer kopen per meter gaat heel veilig en eenvoudig bij Voordeelstoffen. U bekijkt ons aanbod en selecteert de wensen en eisen die u heeft voor uw leer. Het is mogelijk om op kleur te selecteren, op binnen- en buitenleer en op diverse patronen. Op deze manier komt uw gewenste leersoort er zo uit rollen. De volgende stap is het vullen van uw winkelwagen. U vult uw persoonlijke gegevens in en rondt de betaling af. Binnen enkele dagen heeft u uw bestelling al in huis.

De kenmerken van onze collectie

Het leer dat u in onze webwinkel vindt, staan bekend om de volgende kenmerken:

  • Hoge kwaliteit
  • Ruime collectie
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Meubelstoffen uit Europa

Bij Voordeelstoffen vindt u producten van hoge kwaliteit. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan waar u naast leer ook uit meubelstoffen en fournituren kunt kiezen. Ons assortiment is ook erg ruim, omdat u de keuze heeft uit allerlei verschillende soorten prints, kleuren en patronen. Zo zit er altijd wel een leersoort bij die helemaal bij uw smaak past. U bent bij ons verzekerd van een snelle levering en scherpe prijzen. We kunnen u dit garanderen, omdat we de leersoorten opkopen uit faillissementen. Deze komen bovendien alleen uit Europa.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Bekijk onze leersoorten

Neemt u eens een kijkje in ons assortiment om leer te kopen per meter onze leersoorten te bekijken. De keuze is enorm en er is voor ieder wat wils. Bekijk de verschillende patronen, kleuren en soorten leer en maak uw keuze. Wilt u meer informatie over een type leer waarin u bent geïnteresseerd? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.