Leer te koop

In onze webwinkel kunt u een diversiteit aan leer kopen. U kunt heel eenvoudig uw oude meubels een nieuwe bekleding geven met nieuw leer. Zo ziet uw meubel er weer als nieuw uit.

Leer te koop

Wanneer u leer gaat kopen dient u eerst te weten welk leer u nodig heeft. Dat is de eerste keuze die u moet maken. Verder is het belangrijk om te weten welke kwaliteitsklasse noodzakelijk is. Ook dient u te weten voor welk doel het leer gebruikt gaat worden en welke uitstraling het product moet hebben. Dit zijn een aantal essentiële keuzes die u moet maken voordat u uiteindelijk het leer gaat kopen.

Leer te koop bij Voordeelstoffen

Weet u al naar wat voor soort u leer u op zoek bent dat te koop is? U heeft de juiste kleur, structuur en het soort leder in gedachten. Bij Voordeelstoffen bent u verzekerd van een perfecte kwaliteit, goede service en advies waar u van op aan komt. Wij hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat u de hoogste kwaliteit leer bij ons koopt. Naast leer verkopen wij tevens kleine voorkomende materialen van verschillende fournituren.

Leer voor buitengebruik

Het nut van buitenleer is natuurlijk dat het geschikt is om buiten te gebruiken. Dit betekent dat het leer aan een aantal voorwaarden dient te voldoen. De weersinvloeden van buiten zijn erg groot, waardoor uw tuinmeubel al snel beschadigd raakt. Ten eerste is het belangrijk dat het leer waterdicht en vuilafstotend is. Bovendien wensen onze klanten dat hun tuinmeubelen slijtvast zijn. Al onze outdoor leersoorten die u in onze webwinkel vindt zijn geschikt voor buitengebruik en voldoen aan bovengenoemde eigenschappen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Bekijk ons assortiment

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem dan eens rustig een kijkje in onze webwinkel. We hebben de categorieën voor u duidelijk verdeeld, zodat u in één oogopslag uw favoriete meubelstof kan vinden. Heeft u nog vragen over een bepaald soort leer? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.