Fournituren

Voor de echte vakmannen en doe-het-zelvers hebben wij een groot assortiment met fournituren die u kunt bestellen. Neem eens een kijkje in ons ruime aanbod en kijk of er wat voor u tussen zit.

Fournituren

Het assortiment in onze webwinkel bestaat uit de volgende fournituren:

  • Onderhoudsmiddelen
  • Machines en toebehoren
  • Handgereedschappen
  • Stoffeerbenodigdheden

Fournituren zijn verschillende artikelen die u nodig heeft bij het naaien. U kunt hierbij denken aan elastieken, ritsen en schuimen. Wat betreft de onderhoudsmiddelen kunt u op onze website terecht voor onder andere impregneerspray, vlekkenspray en leerreiniger. Onder de categorie machines en toebehoren vindt u de lijm- en nietpistolen, de stofzuigers, knopenmachines en overige machines. De handgereedschappen spreken natuurlijk voor zich: hamers, beitels, naalden, scharen, snijmessen en een singelspanner. Het assortiment stoffeerbenodigdheden is zeer uitgebreid: van knopen en elastiek tot ritsen en doeken.

Fournituren kopen

In onze webwinkel bestelt u heel eenvoudig uw producten online tegen hoge kortingen. Het bestelproces werkt heel gemakkelijk en is bovendien zeer veilig. Wanneer u begint met het selectieproces bij de categorie fournituren, dan heeft u daarna keuze uit de vier bovengenoemde subcategorieën. Daarna kiest u het product uit waar u naar op zoek bent en vervolgens plaats u het product in de winkelwagen. Vervolgens vult u uw persoonlijke gegevens in en rekent u het product af.

Onze voordelen

Een groot voordeel van onze webwinkel is dat wij u een uitgebreid assortiment bieden. Daarnaast zijn de prijzen erg aantrekkelijk en verzekeren we u van een snelle levering. Het zoeken op onze website werkt heel eenvoudig en daarom zal het u zeker lukken te vinden wat u zoekt. Uiteraard zijn alle producten van hoge kwaliteit, zodat u de producten met alle plezier kunt gebruiken.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Bekijk het aanbod

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan nu al onze fournituren. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.