Buitenstoffen

Wanneer de zon erdoor komt hebben veel mensen zin om lekker in de tuin te zitten. De tuinmeubelen kunnen van zolder worden gehaald en u kunt weer genieten van de buitenlucht. Uiteraard wilt u dan wel dat uw meubelen er goed uitzien. Daar kunnen wij u bij helpen. Bij Voordeelstoffen vindt u de meest uiteenlopende soorten buitenstoffen. Ze zijn geschikt voor buitengebruik en u kunt ze gebruiken voor allerlei verschillende meubels.

Buitenstoffen (outdoor stoffen)

Buitenstoffen

Het nut van buitenstoffen is natuurlijk dat ze geschikt zijn om buiten te gebruiken. Dit betekent dat de stof aan een aantal voorwaarden dient te voldoen. De weersinvloeden van buiten zijn erg groot, waardoor uw tuinmeubel al snel beschadigd raakt. Ten eerste is het belangrijk dat de stof waterdicht en vuilafstotend is. Bovendien wensen onze klanten dat hun tuinmeubelen slijtvast zijn. Al onze outdoor stoffen die u in onze webwinkel vindt zijn geschikt voor buitengebruik en voldoen aan bovengenoemde eigenschappen.

De soorten outdoor stoffen

Wat betreft de buitenstoffen kunt u bij ons terecht voor de volgende stoffen:

  • Barok stoffen
  • Effen gekleurd
  • Gemêleerde stoffen
  • Streep design

Visualiseer uw tuinmeubel met buitenstoffen

Wilt u graag weten hoe de outdoor stof die u heeft uitgekozen zal staan op uw tuinmeubel? Op onze website kunt u heel eenvoudig uw meubel visualiseren met meerdere stoffen. Via een selectiesysteem selecteert u gemakkelijk uw favoriete kleur en dessin. Hiernaast heeft u de keuze uit het soort stof en de gebruiksklasse. Bovendien kunt u aanvinken welke lichtechtheid u aanspreekt en hoe de stof is behandeld. Wanneer u uw selectie heeft gemaakt ziet u hoe het zitmeubel er in het echt uit ziet.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Bekijk onze buitenstoffen

Neemt u eens een kijkje in ons assortiment om al onze buitenstoffen te bekijken. De keuze is enorm en er is voor ieder wat wils. Bekijk de verschillende patronen, kleuren en stoffen maak uw keuze. Wilt u meer informatie over een buitenstof waarin u bent geïnteresseerd? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.