Outdoor stoffen

Verschillende mensen hebben verschillende smaken. Voordeelstoffen snapt dat en daarom bieden wij onze klanten een uitgebreid assortiment outdoor stoffen. Bekijkt u ons aanbod eens op uw gemak en maak kennis met de nieuwste stoffen en motieven.

outdoor stoffen

Uitgebreid aanbod outdoor stoffen

Het buitenleven neemt een steeds grotere rol in ons leven. We zitten veel vaker buiten en door de nieuwste ontwikkelingen is dat mogelijk. Zo zit u tijdens een zomeravond langer buiten onder een heater of geniet u van de buitenlucht onder een afdak. Om deze redenen is het aanbod buitenstoffen bij Voordeelstoffen erg uitgebreid. Onze outdoor stoffen zijn zeer geschikt voor het bekleden van uw meubels. Net als bij onze stoffen voor binnen, heeft u bij de buitenstoffen ook de keuze uit verschillende prints, kleuren en designs.

De kenmerken van outdoor stoffen

De outdoor stoffen in onze collectie staan bekend om de volgende kenmerken:

  • Waterdicht
  • Vuilafstotend
  • Slijtvast
  • Kleurecht

Niet alle meubelstoffen zijn geschikt voor buitengebruik. Buitenstoffen hebben speciale eigenschappen nodig, omdat ze worden blootgesteld aan weersinvloeden. De invloed van zonlicht is erg groot en outdoor stoffen zijn daar beter bestand tegen. Al onze buitenstoffen bestaan dan ook uit de bovenstaande kenmerken. Zo bent u ervan verzekerd dat uw meubels buiten veilig staan.

Onze collectie

In onze webwinkel vindt u de nieuwste trends, kleuren en patronen in buitenstoffen. De outdoor stoffen zijn stevige meubelstoffen die geschikt zijn gemaakt voor buitengebruik. Ze zijn gemaakt om beter bestand te zijn tegen vuil, vocht en licht. Dit is een goede manier om uw tuinmeubels ermee te bekleden. Bij Voordeelstoffen vindt u een ruim assortiment met verschillende specificaties.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Bekijk ons assortiment

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem dan eens rustig een kijkje in onze webwinkel met meubelstoffen. We hebben de categorieën voor u duidelijk verdeeld, zodat u in één oogopslag uw favoriete meubelstof kan vinden. Heeft u nog vragen over een bepaald soort stof? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.