Velours stof

Heeft u een meubel dat u graag wilt stofferen met velours stof? Deze stof staat mooi op allerlei verschillende soorten meubels. Neem een kijkje in ons ruime assortiment om te zien of er een stof bij zit die mooi in uw interieur staat.

Velours stof

Het aanbod velours stoffen in onze webwinkel bestaat uit diverse prints:

  • Barok
  • Bloemdesign
  • Effen kleuren
  • Geruit en kleine werkjes
  • Streep design

Zoals u kunt lezen is er voor ieder wat wils: mensen met verschillende smaken en interieurstijlen kunnen bij ons terecht. De barokprint is tegenwoordig erg populair en deze print ziet u dan ook veel terug in het interieur. De bloemenprint is weer terug van weggeweest en kan ook erg goed staan in combinatie met velours stof. Streepjes en ruitjes zijn geliefd bij een groot publiek en ook effen kleuren zijn altijd in trek.

Onze voordelen

U ervaart verschillende voordelen wanneer u een bestelling plaatst bij Voordeelstoffen. Ten eerste vindt u bij ons scherpe prijzen. Daarnaast bent u gegarandeerd van een snelle levering. Dit garanderen we u, omdat we alleen werken met producten uit Europa. Zodoende kunt u de beste kwaliteit verwachten. U heeft bij ons de keuze uit een ruim aanbod meubelstoffen. Wij leveren de meest uiteenlopende kleuren en ook voor allerlei soorten prints bent u aan het juiste adres in onze webwinkel. Heel eenvoudig zoekt u op uw favoriete kleur en design. Vervolgens kiest u de velours stof uit die u het mooiste vindt.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Bekijk een meubel met velours stof

Bent u benieuwd hoe uw meubel eruit gaat zien met velours stof? Op onze website kunt op een eenvoudige manier uw meubel visualiseren. U kunt verschillende stoffen toevoegen aan uw favorieten en zien hoe het er in het echt uit gaat zien. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u nog vragen heeft of meer informatie wilt.